Je bent natural, trots op je krullen of kroeshaar en vindt het leuk om af te wisselen met steil haar. Probeer dan eens onze Silk Press Treatment. Op deze manier wordt uw haar steil gemaakt, en is een absolute upgrade van het vroegere ‘wassen en tangen’.

De naam Silk Press, verwijst naar hoe zacht en silky het haar aanvoelt na de behandeling. Hiervoor is geen chemisch goedje nodig. Om een mooi resultaat te bereiken, wordt naast het wassen van het haar een voedend haarmasker gebruikt om het haar optimaal te hydrateren. Dit is een belangrijke stap die bij het traditionele ‘wassen en tangen’ vaak wordt overgeslagen. Voor extra hydratatie wordt het haar ook nog gestoomd. Als laatste wordt met een tang het haar steil gemaakt.

Met de Silk Press heb je de minste beschadiging door hitte. Dit komt door het voedende haarmasker en het stomen van je haar tijdens de behandeling. Daarnaast wordt er ook nog een hitte beschermende serum gebruikt. Alsnog adviseren wij je deze behandeling niet wekelijks te doen, maar 1 keer per twee maanden werkt voor de meeste vrouwen prima.

Bekijk onze recensies

Silkpress Treatment (Olaplex)

€85,-

 

90 min.

 


  • Kopje koffie/thee of frisdrank
  • 90 minuten Olaplex behandeling
  • Wassen en stomen met haarmasker
  • Drogen/Föhnen
  • Silky Press styling met Olaplex heatprotector No.7 Bonding Oil
  • Punten knippen
schoonheidssalon-celebs-hair-beauty-anbos
img_0930
logo-olaplex-original
biosilk-therapy
gelish-logo-4-statement
logo-cbh-partner-peter-lamas-emea