Steampod/Silkpress Styling

De Steampod zorgt ervoor dat je haar na 1 á 2 keer door tangen helemaal glad en stijl is. Door de stoom die vrij komt tijdens het tangen word de keratine geactiveerd en in het haar opgenomen. Hierdoor word je haar dus gevoed! Na het tangen met de Steampod blijft je haar stijl door weer en wind! De Steampod maakt je haar dus pluisvrij, zijdezacht en glad in een handomdraai.

Voor kroes en krullend haar is de toevoeging van stoom ideaal.

STEAMPOD STYLING
125
90 minuten
Kopje koffie/thee of frisdrank
60 minuten behandeling
Wassen en stomen met haarmasker
Drogen/Föhnen
Steampod tangen met heatprotector Biosilk Silk Therapy
Punten knippen
BOEK NU!
celebs-groupon

Je bent natural, trots op je krullen of kroeshaar en vindt het leuk om af te wisselen met steil haar. Probeer dan eens onze Silk Press Styling. Op deze manier wordt uw haar steil gemaakt, en is een absolute upgrade van het vroegere ‘wassen en tangen’ .

De naam Silk Press, verwijst naar hoe zacht en silky het haar aanvoelt na de behandeling. Hiervoor is geen chemisch goedje nodig. Om een mooi resultaat te bereiken, wordt naast het wassen van het haar een voedend haarmasker gebruikt om het haar optimaal te hydrateren. Dit is een belangrijke stap die bij het traditionele ‘wassen en tangen’ vaak wordt overgeslagen. Voor extra hydratatie wordt het haar ook nog gestoomd. Als laatste wordt met een tang het haar steil gemaakt.

Met de Silk Press heb je de minste beschadiging door hitte. Dit komt door het voedende haarmasker en het stomen van je haar tijdens de behandeling. Daarnaast wordt er ook nog een hitte beschermende serum gebruikt. Alsnog adviseren wij je deze behandeling niet wekelijks te doen, maar 1 keer per twee maanden werkt voor de meeste vrouwen prima.

SILKPRESS STYLING
125
90 minuten
Kopje koffie/thee of frisdrank
60 minuten behandeling
Wassen en stomen met haarmasker
Drogen/Föhnen
Silky Press styling met heatprotector Biosilk Silk Therapy
Punten knippen
BOEK NU!
celebs-groupon

Veel Gestelde Vragen

Ons doel is om de beste klantenservice te bieden en al uw vragen tijdig te beantwoorden.

Tevredenheid

Niets is belangrijker voor ons dan uw tevredenheid. U zult blij zijn met de kwaliteit van onze diensten.

Meer nodig? Stuur ons een offerte-verzoek

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen met uw vraag.

Contact Opnemen
De waardering van www.celebsbeautycompany.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 15 reviews.