Tanden Bleken

Wij zijn gecertificeerd Tandcosmeticus. Onze specialisten werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten volgens de nieuwste technieken uit Amerika. Zo krijgt u mooie witte tanden zonder pijn en zonder vervelende bijwerkingen.

ADVIES VOOR POLISH-BEHANDELINGEN

Wij adviseren om ná een tanden bleek-behandeling een Polish After-behandeling ( 1 x 10 minuten) te boeken om de kleur langer te behouden. Met deze behandeling kunnen wij restant aanslag verwijderen en worden u tanden nog witter.
Een Polish Before-behandeling ( 1 x 10 minuten), adviseren wij bij tanden welke veel aanslag heeft. Dit om zo uw behandeling goed te laten slagen.

NOG BETERE RESULTATEN BEHALEN MET ONZE POLISH-BEHANDELINGEN!!

Wanneer u vóór de bleek behandeling kiest voor een Clean Polish behandeling, dan wordt de opperlaag van de aanslag en tandplak verwijderd op een veilige manier. Wanneer de tanden goed zijn schoongemaakt krijgt u dubbel zoveel resultaat met de bleek behandeling.
De Super Polish behandeling geeft een glans en beschermlaag over het gebit na de bleek behandeling. Na de Super Polish behandeling houdt u de witte kleur 2 tot 3 maanden langer aan.

Veel Gestelde Vragen

Ons doel is om de beste klantenservice te bieden en al uw vragen tijdig te beantwoorden.

Tevredenheid

Niets is belangrijker voor ons dan uw tevredenheid. U zult blij zijn met de kwaliteit van onze diensten.

Meer nodig? Stuur ons een offerte-verzoek

Onze klantenservice staat klaar om u te helpen met uw vraag.

Contact Opnemen
De waardering van www.celebsbeautycompany.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 15 reviews.